Mas Plage! Antwerpen - BE  Het Bonapartedok in Antwerpen is een open publieke ruimte van 180 bij 150m, of ongeveer de grootte van 2 voetbalvelden.  Het voorstel is om in dit bestaande dok een drijvende constructie met houten dek en strandzones te voorzien. 
       
     
 Mercatoreiland - Rupelmonde BE
       
     
 Rolex Learning Center - EPF Lausanne CH  Een gebied van 9 ha onder en rond het Rolex Learning Center (Sanaa) met als centraal punt een plein dat het bestaande EPFL verbindt met verschillende nieuwe ontwikkelingsstadia van de campus. In 2009 werd het EPFL nog bekroond tot de meest groene campus ter wereld.   
       
     
 Kapelstraat - Kruibeke BE  Een wandel- en fietsbrug om het gecontroleerd overstromingsgebied te verbinden met het centrum van Kruibeke.
       
     
 poufs RLC - EPF Lausanne CH  Voor het tot stand brengen van dit buitenmeubel werd er nauw samengewerkt met de opdrachtgever, Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL), zelf een pionier in het netwerk van duurzame campussen.
       
     
AA.jpg
       
     
MCH Beaulieu in Lausanne, Zwitserland
       
     
 Belevingscentrum '14 - '18  Een omsloten kloostertuin die gelinkt wordt aan de nieuwe tentoonstellingsruimte en het restaurant in de aangrenzende binnenruimten.  Een project in samenwerking met  Bundl  en  a33